Poza cu Orban de la Guvern: Glume şi reacţii acide pe Internet. "Fac probe pentru deschiderea restaurantelor"

  • Fotografia cu Orban şi miniştri consumând alcool şi fumând a născut dezbateri pe internet
  • Internauţii au analizat fotografia şi au taxat fiecare detaliu
  • Fotografia s-a viralizat în doar câteva ore, iar comentariile sunt cât se poate de amuzante
5192 afișări
Imaginea articolului Poza cu Orban de la Guvern: Glume şi reacţii acide pe Internet. "Fac probe pentru deschiderea restaurantelor"

Poza cu Orban de la Guvern, subiect de discuţie între internauţi

Sunt sute de mii de comentarii pe paginile de socializare cu privire la poza aparuta cu Ludovic Orban şi ministri care beau şi fumează la Guvern. Oamenii spun că dacă cei care fac legi le incalcă, ei de ce să le respecte. Poza a fost analizata bine de internauţi, care spun că bauturile de pe masa lui Orban sunt rafinate.

"Sper că acum îşi dă lumea seama cât de fără sens sunt măştile şi distanţarea socială. Să nu uităm că tot ei au dat legea cu fumatul interzis în spaţiile publice"
 
"Ei nu trebuie să respecte distanţarea socială ? De ce ei nu au măşti ? Nouă ne spun de fiecare dată să purtăm măşti. Cum mai putem avea încredere în ei când tocmai ei nu respectă legea ?"
 
"Ţigările pe care le fumează domnul ministru de externe sunt foarte scumpe, sunt cubaneze".
 
"În timp ce oamenii nu au un loc de muncă ei stau şi beau bătuturi foarte scumpe. Sampanie şi whisky care costă aproape cât pensia unui român". 
 
"Ludovic zici ca e Corleone în această poză"
 
"Făţărnicia acestor personaje îi impinge direct în tomberonul imoralităţii. Batjocură, cinism, aroganţă. Despre asta este vorba în acest tablou trist cu oameni veseli".
 
"Fac probe pentru 1 iunie, pentru deschiderea restaurantelor"
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici