Prahova: Bărbat dispărut de o săptămână, după ce a plecat la cules de ciuperci, căutat

Salvamontiştii din Buşteni, ajutaţi de voluntari, caută, marţi, un bărbat care în urmă cu o săptămână a plecat la pădure să culeagă ciuperci şi nu s-a mai întors acasă, familia acestuia spunând că la locuinţă a venit doar câinele cu care bărbatul plecase.

172 afișări
Imaginea articolului Prahova: Bărbat dispărut de o săptămână, după ce a plecat la cules de ciuperci, căutat

Prahova: Bărbat dispărut de o săptămână, după ce a plecat la cules de ciuperci, căutat (Imagine: Petre Bitoiu /Arhiva Mediafax Foto)

Salvatorii montani participă la căutarea unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Buşteni, dispărut de mai multe zile, a declarat corespondentului MEDIAFAX şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

Potrivit acestuia, salvamontiştii au fost anunţaţi că bărbatul a plecat la cules de ciuperci în pădurile din apropierea staţiunii, însă acasă s-a întors doar câinele familiei, pe care bărbatul îl luase cu el.

”La căutare participă tot efectivul Salvamont Buşteni şi suntem ajutaţi şi de voluntari” a spus Gheorghe Haiduc.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Alexandru Ursu, bărbatul locuia împreună cu concubina sa într-o clădire părăsită de pe strada Telecabinei din Buşteni.

Luni după-amiază, concubina acestuia a venit la Poliţia din localitate şi a anunţat că în 20 octombrie bărbatul a plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici