Prahova: Circulaţie rutieră dificilă pe mai multe drumuri din cauza zăpezii viscolite

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate sâmbătă seară pe mai multe drumuri din Prahova din cauza vântului care viscoleşte zăpada, Poliţia recomandând şoferilor să evite deplasările în special în zona de sud a judeţului, la graniţa cu Ialomiţa, unde există pericolul formării de troiene.

53 afișări
Imaginea articolului Prahova: Circulaţie rutieră dificilă pe mai multe drumuri din cauza zăpezii viscolite

Prahova: Circulaţie rutieră dificilă pe mai multe drumuri din cauza zăpezii viscolite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, în zona localităţilor prahovene Fulga, Sălciile şi Baba Ana, situate în partea de sud a judeţului, către graniţa dintre Prahova şi judeţul Ialomiţa, există pericolul ca pe carosabil să se formeze troiene de zăpadă care să blocheze drumurile din zonă, în condiţiile în care aceste localităţi sunt situate în zonă de câmpie şi vântul viscoleşte zăpada.

În acest context, poliţiştii le recomandă şoferilor să evite această zonă, pentru a nu risca să rămână blocaţi.

Sâmbătă seară, a început să ningă în tot judeţul Prahova, iar vântul bate cu putere, viscolind zăpada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici