Video Prahova: Doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce furau trei tone de produs petrolier dintr-o conductă - VIDEO

Doi bărbaţi din judeţul Prahova au fost prinşi de către jandarmi după ce au sustras trei tone de produs petrolier dintr-o conductă, ei fiind opriţi de organele de ordine cu focuri de armă.

280 afișări

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, jandarmii prahoveni au prins, luni seară, în timpul unei acţiuni pentru prevenirea furtului de produs petrolier, doi bărbaţi care reuşiseră să scoată dintr-o conductă trei tone de produs petrolier.

Cei doi, care au domiciliul în comuna Puchenii Mari, au fost depistaţi în dreptul localităţii Buda în timp ce sustrăgeau petrol cu ajutorul unei instalaţii artizanale.

În momentul apariţiei jandarmilor, ei au urcat într-o autoutilitară şi au încercat să fugă, oprind după ce jandarmii au tras două focuri de armă în plan vertical.

La verificarea autoutilitarei, jandarmii au găsit în maşină trei rezervoare cu capacitatea de 1.000 de litri fiecare, pline cu produs petrolier, precum şi furtunurile folosite pentru furtul produsului petrolier.

Cei doi au fost predaţi poliţiştilor, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici