Video Prahova: Trei persoane au fost rănite după un accident. Drumul care leagă Sinaia de Cota 1400 a fost închis / Pompierii au mers pe jos 2 kilometri pentru a salva o femeie cu afecţiuni cardiace

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, pe Drumul Naţional numărul 72, care leagă Ploieştiul de Târgovişte, în urma coliziunii dintre două maşini, iar drumul care leagă Sinaia de Cota 1400 a fost închis circulaţiei, din cauza ninsorii.

1028 afișări

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc pe DN 72, pe raza localităţii Stoeneşti, fiind implicate două autoturisme.

"Un autoturism care se deplasa către Ploieşti a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar. Trei persoane au fost rănite”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

Mai multe echipaje ale Ambulanţei şi ISU Prahova au intervenit.

"Iniţial s-a anunţat că este posibil să fie şi o persoană încarcerată, dar nu a fost aşa. Victimele sunt asistate medicale acum”, a declarat, la rândulsău, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit Ambulanţei Prahova, victimele au fost transportate la spital.

"Sunt trei victime, toţi bărbaţi. O victimă de 56 de ani cu fractură deschisă de tibie, un bărbat de 23 de ani cu traumatism toracic anterior şi un altul de 33 de ani cu traumatism de şold", a declarat dr Daniel Nicolae, manager Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Potrivit Poliţiei Prahova, vineri dimineaţă, drumul care leagă Sinaia de Cota 1400 a fost închis circulaţiei, din cauza ninsorii.

Pompierii SMURD din Prahova au mers pe jos, vineri, doi kilometri, prin nămeţi, pentru a ajunge la o femeie în vârstă de 80 de ani care sunase la 112 spunând că îi este rău, în condiţiile în care ambulanţa nu a putut înainta în zăpadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, o femeie din Jugureni, în vârstă de 80 de ani, a sunat la 112 şi a anunţat că are nevoie de ajutor medical.

"Din cauza viscolului, pompierii au fost nevoiţi să se deplaseze la acest caz pe jos. Au mers pe jos doi kilometri întrucât nu au mai putut înainta cu Ambulanţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit sursei citate, femeia era cunoscută cu afecţiuni cardiace.

"Pompierii au ajuns la acest caz şi s-au întors la Ambulanţa SMURD cu pacienta, cu maşina de teren a viceprimarului. Suferea de o insuficienţă respiratorie şi era cunoscută cu antecedente cardiace”, a spus Vasiloae.

Femeia a fost transportată în cele din urmă la Spitalul din Mizil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici