Prahova: Un muncitor a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Un muncitor a fost transportat, joi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti după ce, în timpul serviciului, mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului au căzut pese el, strivindu-l, transmite corespondentul MEDIAFAX.

730 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un muncitor a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Prahova: Un muncitor a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul este accident de muncă, petrecându-se în curtea unei societăţi comerciale din comuna Brazi. Un muncitor, în vârstă de 38 de ani, din Ploieşti, în timp ce era la serviciu a fost strivit de mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului.

„Incidentul s-a petrecut într-o zonă unde erau mai multe blocuri de beton, iar în partea cealaltă se aflau patru plăci metalice de la cofrajele pentru beton. A fost strivit de plăci, în zona pieptului”, a declarat Popescu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că bărbatul a fost în stop cardio respirator şi a fost resuscitat.

„Bărbatul a fost în stop cardio respirator, s-au executat manevre de resuscitare. A fost intubat, având un traumatism abdominal. Este inconştient şi transportat la UPU Ploieşti”, a declarat Vasiloae.

Potrivit directorului adjunct al ITM Prahova, Constantin Stoica, inspectorii de muncă fac verificări, precizând că victima manevra o macara în momentul în care s-a produs accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici