Precipitaţii mixte şi polei în toată ţara. Cum va fi VREMEA în perioada următoare

Precipitaţii mixte şi polei vor fi în aproape toată ţara, începând de marţi noapte, iar din noaptea de miercuri spre joi va ninge în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua.

4024 afișări
Imaginea articolului Precipitaţii mixte şi polei în toată ţara. Cum va fi VREMEA în perioada următoare

Precipitaţii mixte şi polei în toată ţara. Cum va fi VREMEA în perioada următoare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că, din noaptea de marţi spre miercuri, vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, mai întâi în partea de sud-vest, apoi în aproape toată ţara.

Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri vor fi depuneri de polei local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei.

În prima parte a zilei de miercuri, poleiul se va forma şi în restul Munteniei, inclusiv în Bucureşti, precum şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi se va forma polei local şi temporar în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Începând din noaptea de miercuri spre joi vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante, a precizat ANM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici