Predicţie sumbră a ministrului Sănătăţii: „Vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei”. Efectul asupra măsurilor de relaxare

  • Nelu Tătaru se aşteaptă azi la un număr mai mare de cazuri de COVID-19
  • Ministrul Sănătăţii a declarat că autorităţile au pregătit noile măsuri de relaxare, în vigoare începând cu 1 iulie
  • Aplicarea acestora depinde, însă, de evoluţia epidemiei de coronavirus în ţară
6490 afișări
Imaginea articolului Predicţie sumbră a ministrului Sănătăţii: „Vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei”. Efectul asupra măsurilor de relaxare

Nelu Tătaru: Azi vom avea un număr de cazuri mai crescut decât de obicei

„Astăzi, din păcate, vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper ca zilele următoare să ne putem reveni. Fac un nou apel la populaţie să menţină regulile de igienă, regulile de precauţie şi distanţare fizică”, a spus Nelu Tătaru, potrivit Digi 24.

Ministrul pune creşterea numărului de cazuri de coronavirus pe seama măsurilor de relaxare şi a nerespectării regulilor de către oameni. 

Autorităţile pregătesc un nou set de măsuri de relaxare, pe care speră să le poată aplica începând cu data de 1 iulie. „Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru. Fiecare caz în parte este evaluat particular, fiecare anchetă evaluează cazurile particular. Dacă vor fi restricţii, vor fi strict punctuale şi locale”, a adăugat Tătaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici