Predoiu anunţă control la Rahova şi ANP pe toate permisiile. Ministrul Justiţiei, despre cum a fost acordată permisia lui Dragnea

Ministrul Justiţiei a anunţat, joi, că nota de informare a ANP referitoare la permisia de o zi pentru Liviu Dragnea arată că aceasta a fost acordată regulamentar. Cătălin Predoiu a declarat însă că a dispus un control suplimentar la Rahova şi la nivelul ANP, vizând toate permisiile date deţinuţilor.

3925 afișări
Imaginea articolului Predoiu anunţă control la Rahova şi ANP pe toate permisiile. Ministrul Justiţiei, despre cum a fost acordată permisia lui Dragnea

Predoiu anunţă control la Rahova şi ANP pe toate permisiile. Ministrul Justiţiei anunţă cum a fost acordată permisia lui Dragnea

"Nota de informare elaborată de conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor privind acordarea unei permisii cetăţeanului Liviu Dragnea, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate la Penitenciarul Rahova, conchide că această permisie a fost acordată regulamentar", a anunţat Cătălin Predoiu.

Ministrul Justiţiei a precizat însă că, pentru a elimina orice suspiciune cu privire la corectitudinea acestei proceduri, a decis efectuarea unui control suplimentar la Penitenciarul Rahova şi la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, obiectivele fiind legalitatea acordării permisiei lui Liviu Dragnea, dar şi un control sistematic de acordare a acestor permisii în tot sistemul de penitenciare.

"Acest al doilea obiectiv, care are în vedere aplicarea acestui tip de recompensă pe întreg sistemul, urmăreşte să lămurească dacă legea se aplică la fel pentru toţi deţinuţii şi dacă recompensele se aplică în condiţii depline de integritate în sistem", a conchis Predoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici