Prefectul de Constanţa şi-a inscripţionat numele pe maşina de serviciu - VIDEO

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a venit, sâmbătă, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, de la Băile Felix, cu maşina Prefecturii, pe care apare inscripţionat numele său şi sloganul "Prefect pentru tine!", premierul Boc refuzând să comenteze situaţia.

744 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Constanţa şi-a inscripţionat numele pe maşina de serviciu - VIDEO

Prefectul de Constanţa şi-a inscripţionat numele pe maşina de serviciu

Claudiu-Iorga Palaz s-a prezentat, sâmbătă, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, desfăşurată în staţiunea Băile Felix cu participarea premierului Emil Boc, cu maşina Prefecturii Constanţa, pe ale cărei portiere era inscripţionat numele său, sub care apare sloganul: "Prefect pentru tine".

Astfel, pe portierele din spate ale maşinii Prefecturii Constanţa având numărul de înmatriculare MAI 22954 este scris numele prefectului "Claudiu-Iorga Palaz", cu litere minuscule, de culoare albă, iar dedesubt apare sloganul: "Prefect pentru tine!".

Pe portierele din faţă ale maşinii, un Volkswagen Touareg de culoare bleumarine, apare scris, alături de stemă, cu litere majuscule "Guvernul României. Instituţia Prefectului Constanţa".

Premierul Emil Boc, aflat la reuniune, a refuzat să comenteze situaţia, afirmând că nu este treaba sa cum îşi folosesc prefecţii maşinile de serviciu.

"Întrebaţi-l pe prefect, ce treabă am eu cu maşinile lor? Doamne ajută!", a spus premierul, răspunzând solicitării jurnaliştilor de a comenta faptul că prefectul de Constaţa a personalizat maşina instituţiei cu propriul nume.

Claudiu Palaz:Decizia de inscripţionare a maşinilor, campanie de imagine pentru Prefectura Constanţa

"Face parte dintr-o campanie de imagine pentru Instituţia Prefectului şi a imaginii prefectului. Mi se pare firesc să fac campanie instituţiei, e normal să fie aşa", a declarat sâmbătă, prefectul judeţului Constanţa.

Întrebat dacă gestul să nu are şi o conotaţie electorală, reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus: "Nu mă interesează niciun subiect electoral, o fac pentru instituţie".

Claudiu Palaz a spus că cele cinci autovehicule ale instituţiei şi microbuzul Prefecturii au fost inscripţionate în urmă cu două săptămâni cu textele "Guvernul României - Instituţia Prefectului Constanţa" şi "Claudiu Iorga Palaz - Prefect pentru tine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici