Prefectul judeţului Constanţa, implicat într-un incident rutier

Prefectul de Constanţa, Caludiu Palaz, a fost implicat, joi, într-un incident rutier după ce grilajul de la radiatorul maşinii în care se afla s-a desprins şi a blocat viziblitatea şoferului, care a reuşit să evite o coliziune, prefectul spunând că va da în judecată service-ul în care a avut maşina.

37 afișări
Imaginea articolului Prefectul judeţului Constanţa, implicat într-un incident rutier

Prefectul judeţului Constanţa, implicat într-un incident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Prefectul de Constanţa a declarat că mergea către Bucureşti, pe Autostrada Soarelui, cu maşina instituţiei, iar la kilometrul 70, din cauza curentului, grilajul de la radiatorul maşinii s-a desprins şi a blocat vizibilitatea şoferului.

"Maşina a fost în service şi probabil că nu au montat bine grilajul din faţă al autoturismului. La un moment dat, la kilometrul 70 al Autostrăzii Soarelui, din cauza curentului, acesta a fost luat de vânt şi a blocat vizibilitatea. Din fericire, şoferul a avut prezenţă de spirit, a reuşit să redreseze maşina şi să nu lovim alt autovehicul", a afirmat prefectul judeţului Constanţa.

De asemenea, Claudiu Palaz a precizat că nu a fost rănit nici el, nici şoferul.

El a mai spus că intenţionează să facă plângere penală împotriva service-ului respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici