Pregatiri intense pentru redeschiderea teraselor. Până atunci, cafeaua de dimineaţă se serveşte în regim to go

  • Proprietarii cafenelelor pregătesc marea redeschidere a teraselor
  • Mesele vor fi dezinfectate după fiecare client
  • Unele cafenele păstrează servirea în regim to go
225 afișări
Imaginea articolului Pregatiri intense pentru redeschiderea teraselor. Până atunci, cafeaua de dimineaţă se serveşte în regim to go

Pregatiri intense pentru redeschiderea teraseor. Până atunci, cafeaua de dimineaţă se serveşte în regim to go

Mai sunt doar câteva zile până când vei putea din nou să stai liniştit pe o terasă savurând cafeaua ta preferată, fie ea şi într-un recipient de unică folosinţă. Până atunci comanda se face în continuare la geam.

Propietarii cafenelelor şi restaurantelor pun la punct ultimele detalii.

„Spaţiul de terasă deja vine curăţat, am adus mobilierul, însă nu-l vom aşeza pe poziţii pentru că există riscul ca unii clienţi să se oprească chiar în aceste zile”, spune Crina Ciocian, business developer cafenea.

Ca să respecte regulile, acest lanţ de cafenele din Cluj va lucra după redeschiderea teraselor doar cu 40 la sută din angajaţi.

„După fiecare client, vom dezinfecta toate suprafeţele, iar colegii noştri vor purta în continuare măşti şi mănuşi în servirea clienţilor. Toate produsele pe care le vom servi vor fi în regim de to go, chiar dacă clienţii vor rămâne la masă să servească pe terasă produsul.”

Terasele vor fi redeschise de la 1 iunie. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici