Premieră în Moldova. Oraşul Galaţi are un sistem de închiriere a trotinetelor electrice

Acestea pot fi folosite cu ajutorul aplicaţiei Bolt, în baza unui protocol semnat cu Primăria.

484 afișări
Imaginea articolului Premieră în Moldova. Oraşul Galaţi are un sistem de închiriere a trotinetelor electrice

Veşti bune pentru gălăţeni

Trotinetele se găsesc în numeroase zone din oraşul Galaţi. Este o premieră regională în condiţiile în care astfel de servicii se mai găsesc doar la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa.

„Gălăţenii au începând de astăzi posibilitatea de a închiria şi utiliza trotinete electrice pentru deplasarea în oraş. Municipiul Galaţi este de altfel primul oraş din România, în 2021, în care Bolt lansează serviciile de închiriere a trotinetelor, serviciul fiind disponibil în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa. Menţionăm că operaţionalizarea acestui serviciu nu a impus niciun cost şi niciun fel de lucrare de infrastructură pe domeniul public al municipiului Galaţi”, a anunţat Biroul de presă al Primăriei Galaţi.

Aplicaţia Bolt a fost sincronizată cu aplicaţia Primăriei Galaţi, varianta mobilă. Zona de operare şi punctele de parcare ale trotinetelor electrice se găsesc pe harta aflată în aplicaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici