Premierul Emil Boc, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei

Premierul Emil Boc s-a declarat, vineri, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei, primul ministru oprindu-se pentru zece minute la Ministerul Educaţiei, unde are loc întâlnirea dintre ministrul Ecaterina Andronescu şi şeful comisiei prezidenţiale pe educaţie, Mircea Miclea.

35 afișări
Imaginea articolului Premierul Emil Boc, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei

Premierul Emil Boc, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc a ajuns la Ministerul Educaţiei la ora 13.10.

"Mă duceam la o emisiune. Am venit să văd cu se lucrează", a declarat primul ministru jurnaliştilor aflaţi la sediul Ministerul Educaţiei.

Prezenţa lui a constituit o surpriză, jurnaliştii văzând cum în scurt timp strada pe care se află sediul ministerului s-a blocat, iar dintr-o maşină a coborât primul-ministru.

După zece minute, timp în care a intrat în sala întâlnirii pe tema legilor educaţiei, Emil Boc a ieşit, declarându-se mulţumit de cum se lucrează.

"Sunt mulţumit de cum se lucrează", a spus Boc, adăugând că nu era o întâlnire programată, el fiind în drum spre o emisiune la postul naţional de radio, unde era invitat.

Boca a afirmat că în momentul în care a intrat în sala discuţiilor, Andronescu şi Miclea "erau în mijlocul unor dezbateri pro şi contra pe tema educaţiei".

"Să-i lăsăm pe colegii noştrii să lucreze. La aceeaşi masă sunt experţi din educaţie, conduşi de doamna ministru Amdronescu, care lucrează la cele mai importante soluţii privind educaţia", a afirmat primul ministru.

Premierul Boc a precizat că este în contract permanent, în fiecare zi, cu ceea ce se întâmă privind dezbaterile pe legile educaţiei.

Întrebat în legătură cu propunerea Ministerului Educaţiei, către Executiv, privind promovarea unei ordonanţe de urgenţă pentru noul tip de bacalaureat din 2010, primul ministru Boc a spus că experţii vor decide.

"Haideţi să-i lăsăm pe experţi. Ştiu ei ce e mai bun", a spus Boc.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici