Premierul Mihai Tudose merge luni la Timişoara, la un comandament după furtunile din ţară

Premierul Mihai Tudose va participa, luni, la şedinţa comandamentului de urgenţă de la Timişoara, au precizat surse guvernamentale pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

181 afișări
Imaginea articolului Premierul Mihai Tudose merge luni la Timişoara, la un comandament după furtunile din ţară

Premierul Mihai Tudose merge luni la Timişoara, la un comandament după furtunile din ţară

Potrivit sursei citate, şedinţa comandamentului de urgenţă de la Timişoara va avea loc în jurul orei 15.00.

Opt persoane au murit în urma furtunilor din vestul ţării, iar alte 137 au fost rănite, fiind afectate 212 localităţi din 15 judeţe, potrivit unui bilanţ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Din cauza obiectelor sau a arborilor doborâţi de vântul puternic, s-au înregistrat 145 de victime, dintre care opt persoane au decedat, fiind vorba de un deces în judeţul Arad, două în Bistriţa-Năsăud şi cinci în judeţul Timiş, iar 137 de persoane au fost rănite, cele mai multe, respectiv 49, înregistrându-se tot în judeţul Timiş. Cei mai mulţi dintre răniţi au mers singuri la spital, după ce au fost loviţi pe timpul furtunii.

Totodată, 212 localităţi din 15 judeţe, respectiv Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Hunedoara, Harghita, Iaşi, Maramureş, Mureş, Suceava, Sălaj şi Timiş, au fost afectate în urma furtunilor, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici