Preşedintele Băsescu nu va participa la ceremoniile din Iaşi şi Focşani dedicate aniversării Unirii Principatelor

Preşedintele Traian Băsescu nu va participa în cursul zilei de joi la ceremoniile organizate la Iaşi şi la Focşani pentru sărbătorirea a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.

471 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu nu va participa la ceremoniile din Iaşi şi Focşani dedicate aniversării Unirii Principatelor

Preşedintele Băsescu nu va participa la ceremoniile din Iaşi şi Focşani dedicate aniversării Unirii Principatelor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Preşedintele confirmă că nu va participa în cursul zilei de mâine la ceremoniile organizate la Iaşi şi la Focşani, ocazionate de aniversarea Unirii Principatelor Române", a afirmat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Train Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au fost invitaţi să participe, joi, la Focşani, la manifestările prilejuite de împlinirea a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române, care vor începe la ora 15.00, cu un concert susţinut de fanfara militară.

Miercuri, PNL a anunţat că preşedintele Senatului, Crin Antonescu, va participa joi la manifestările organizate la Iaşi.

În 8 ianuarie, Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a precizat că premierul Victor Ponta şi-a confirmat prezenţa la manifestările din 24 Ianuarie de la Iaşi. Primăria urma să adreseze o invitaţie la manifestări şi preşedintelui Traian Băsescu.

Anul trecut, şeful statului a venit la Iaşi pe 24 ianuarie, el fiind huiduit şi fluierat pe tot parcusul discursului, care a durat aproximativ cinci minute. După discurs, Băsescu a depus o coroană la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, fiind de asemenea huiduit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici