Preşedintele CJ Buzău, pe Facebook, cu câteva ore înainte de percheziţii: ”Aveţi ghetuţele pregătite? Moş Nicolae este pe drum!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, a postat, vineri noapte, pe pagina personală de Facebook, o urare cu ocazia Sfântului Nicolae, la doar câteva ore înainte de percheziţiile efectuate de procurorii DNA, după ce ar fi a fost prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită.

2310 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Buzău, pe Facebook, cu câteva ore înainte de percheziţii: ”Aveţi ghetuţele pregătite? Moş Nicolae este pe drum!”

Preşedintele CJ Buzău, pe Facebook, cu câteva ore înainte de percheziţii: ”Aveţi ghetuţele pregătite? Moş Nicolae este pe drum!” (Imagine: Facebook)

”Aveţi ghetuţele pregătite? Moş Nicolae este pe drum. Să ne aducă sănătate şi linişte, tuturor!”, a scris Marian-Cristinel Bîgiu în mesajul însoţit de imaginea unor şosete specifice sărbătorilor de iarnă.

În descrierea de pe pagina de Facebook, Bîgiu se descrie : ”Nu ameţesc lumea cu vorbe frumoase. Sunt un om de acţiune, un om al faptelor, un om care vrea ce este mai bun pentru judeţul Buzău”.

Preşedintele CJ Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie în timp ce ar fi luat mită, anchetatorii făcând, sâmbătă după-amiază, percheziţii la locuinţa acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici