Preşedintele CSM şi un membru al Consiliului, implicaţi într-un accident rutier în Buzău

Preşedintele CSM, Adrian Bordea, şi judecătorul Alexandru Şerban, membru al Consiliului, au fost implicaţi, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident rutier uşor produs în Buzău, în urma căruia nimeni nu a fost rănit, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din CSM.

272 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CSM şi un membru al Consiliului, implicaţi într-un accident rutier în Buzău

Adrian Bordea (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Cei doi, care se întorceau de la bilanţul Curţii de Apel Iaşi, mergeau spre Craiova, pentru a participa şi la bilanţul instanţei omoloage din acest oraş.

Accidentul a avut loc în municipiul Buzău, unde autoturismul în care se aflau judecătorii a derapat şi a intrat într-o bordură.

În urma impactului, maşina a suferit mici avarii la roţi, au precizat sursele citate.

"Adrian Bordea şi Alexandru Şerban nu au fost răniţi, astfel că vineri au participat la bilanţul Curţii de Apel Craiova", au mai spus aceleaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici