Preşedintele Estoniei a depus o coroană de flori la statuia lui Corneliu Coposu - FOTO

Preşedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, aflat în vizită de stat în România, a depus miercuri o coroană de flori la bustul lui Corneliu Coposu din Piaţa Revoluţiei.

140 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Estoniei a depus o coroană de flori la statuia lui Corneliu Coposu - FOTO

Preşedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, a depus o coroana de flori la statuia lui Corneliu Coposu

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, miercuri, la  Palatul Cotroceni, pe omologul său din Republica Estonia, Toomas Hendrik Ilves.

Preşedintele Estoniei, însoţit de soţia sa, a fost primit de şeful statului Traian Băsescu şi de soţia acestuia, Maria Băsescu, în cadrul ceremonialul oficial, pe Platoul Oficial al Palatulului Cotroceni.

Cei doi şefi de stat au avut programate convorbiri tête-à-tête, precum şi discuţii cu participarea membrilor celor două delegaţii oficiale.

Între întâlnirile oficiale cu preşedintele Traian Băsescu şi cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu, preşedintele Estoniei a depus o coroană de flori la bustul lui Corneliu Coposu din Piata Revoluţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici