Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Ioana Bogdana Albani procuror şef adjunct al DIICOT

Preşedintele Klaus Iohannis a semnta joi decretul de numire în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a Ioanei Bogdana Albani, informează Administraţia Prezidenţială.

326 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Ioana Bogdana Albani procuror şef adjunct al DIICOT

Iohannis a numit-o pe Ioana Bogdana Albani procuror şef adjunct al DIICOT (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Numirea este pentru o perioadă de 3 ani.

Ioana Albani a primit marţi, 21 iunie, aviz favorabil de la Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT.

Ioana Albani este procuror din anul 2000, activând până în 2001 în cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1 dar şi la Parchetul Tribunalului Bucureşti. Ulterior, a ajuns la Parchetul General unde, până în 2004, s-a ocupat îndeosebi de combaterea infracţiunilor informatice. În perioada 2004 - 2005, a ocupat funcţia de şef al Serviciului de Combatere a Infracţiunilor Informatice din cadrul DIICOT, iar din noiembrie 2005 până în iunie 2006 a fost delegată procuror şef adjunct al DIICOT. Din 2006 a revenit la conducerea serviciului, unde a activat până la data de 19 mai când a fost delegată în funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici