Preşedintele Traian Băsescu se afla marţi dimineaţă la volanul unui Logan, în zona Eroilor din Capitală

Preşedintele Traian Băsescu a rămas în Bucureşti de Ziua Unirii, în jurul orei 11.30, el aflându-se în zona Eroilor, la volanul unui autoturism Dacia Logan.

5736 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu se afla marţi dimineaţă la volanul unui Logan, în zona Eroilor din Capitală

Traian Basescu (Imagine: Stefan Birlodeanu/Arhiva Mediafax foto)

Preşedintele Traian Băsescu era singur în maşină, iar în spatele său erau mai multe autoturisme ale Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), urmate de o dubă a Jandarmeriei.

Maşina preşedintelui se îndrepta spre Palatul Cotroceni.

În contextul mitingurilor de protest care au loc în Capitală şi în ţară de peste zece zile, şeful statului nu a participat anul acesta la manifestări publice cu ocazia Zilei Unirii, deşi fusese invitat inclusiv de prefectul de Vrancea să participe la ceremoniile organizate la Focşani.

Traian Băsescu a transmis însă un mesaj în care spune: "România are nevoie, mai ales acum, de loialitatea noastră, de eficienţa şi responsabilitatea noastră, oriunde am fi. (...) România suntem fiecare dintre noi şi toţi laolaltă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici