Preşedinţia a comunicat MJ că numirea Monicăi Şerbănescu la DNA a fost respinsă

Administraţia Prezidenţială a comunicat Ministerului Justiţiei că numirea Monicăi Şerbănescu la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost respinsă, a anunţat, marţi, ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu.

18 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia a comunicat MJ că numirea Monicăi Şerbănescu la DNA a fost respinsă

Preşedinţia a comunicat MJ că numirea Monicăi Şerbănescu la DNA a fost respinsă (Imagine: Mediafax Foto)

Predoiu a spus că Preşedinţia a comunicat, luni, ministerului această decizie.

Întrebat dacă va face o nouă propunere, Predoiu a declarat că procedura nu este simplă şi că cele două săptămâni care au rămas din mandatul său ministerial sunt insuficiente.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat-o, în 11 august, pe procuroarea Monica Şerbănescu pentru funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar pe Daniel Morar pentru postul de Înalt Reprezentant al Ministerului Justiţiei la Bruxelles sau pentru cel de adjunct al DNA.

Daniel Morar a refuzat ofertele ministrului Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici