Presupus agent secret iranian, arestat de autorităţile israeliene în Cisiordania

Autorităţile israeliene au arestat un agent secret iranian care desfăşura activităţi de spionaj în Cisiordania, anunţă Shin Bet, Serviciul israelian pentru securitate internă, informează site-ul Ynetnews.com.

481 afișări
Imaginea articolului Presupus agent secret iranian, arestat de autorităţile israeliene în Cisiordania

Presupus agent secret iranian, arestat de autorităţile israeliene în Cisiordania

Un cetăţean iordanian, Thaer Shafut, a fost trimis în Cisiordania din 2018 "de serviciile de informaţii iraniene, pentru a efectua misiuni în scopul creării unei reţele în Israel şi Cisiordania, pentru facilitarea unor operaţiuni secrete iraniene", a transmis Shin Bet.

Thaer Shafut a fost arestat în aprilie 2019 de serviciile secrete israeliene, dar informaţia a fost anunţată public joi.

Cetăţeanul iordanian a fost inculpat pentru spionaj pe 10 iunie.

Taguri:
israel,
iran,
cisiordania

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici