Presupusă poveste amoroasă, sfârşită cu violenţe, în Harghita. Un tată a fost lovit cu o furcă, iar fiul lui a fost împuşcat de un bărbat la care au mers să-i ceară socoteală

  • Un bărbat a fost lovit în cap cu o furcă, iar fiul său împuşcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc, în Harghita.
  • În urma agresiunii, cei doi au fost duşi la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc.
  • Atacatorul este acuzat de o relaţie amoroasă cu soţia uneia dintre victime.
1638 afișări
Imaginea articolului Presupusă poveste amoroasă, sfârşită cu violenţe, în Harghita. Un tată a fost lovit cu o furcă, iar fiul lui a fost împuşcat de un bărbat la care au mers să-i ceară socoteală

Încurcătură amoroasă sfârşită cu violenţe, în Harghita. Un tată a fost lovit cu o furcă, iar fiul lui împuşcat de un bărbat, pentru o presupusă relaţie de amor

Un bărbat a fost lovit în cap cu o furcă, iar fiul său împuşcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc, în Lunca de Jos, judeţul Harghita. Autorul e un bărbat la care cei doi au mers „să-i ceară socoteală” pentru o presupusă relaţie amoroasă cu soţia primului, respectiv mama celui de-al doilea.

Poliţia din Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, duminică, despre un scandal produs pe raza comunei Lunca de Jos.

Din primele verificări a reieşit că, pe fondul suspiciunii unei relaţii amoroase dintre un bărbat de 46 de ani şi soţia unui alt localnic, de 39 de ani, soţul şi trei copii, toţi minori, au mers la locuinţa presupusului amant unde, după o perioadă de explicaţii, reproşuri şi discuţii în contradictoriu, au intrat în curtea acestuia şi l-au atacat.

Atunci „amantul” l-a lovit cu o furcă în cap pe „soţ”, care a căzut, apoi a fost atacat cu un topor de către fiul acestuia, un tânăr de 17 ani, pe care l-a împuşcat în picior cu o armă de autoapărare cu bile de cauciuc.

În urma agresiunii atât tatăl, cât şi fiul au fost duşi la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc, unde au primit îngrijiri medicale şi au rămas internaţi.

Presupusul amant are permis de port armă categoria B, poliţiştii urmând să verifice legalitatea autorizării acestuia, precum şi toate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept, lovirea sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare, la finalizare urmând să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
conflict,
topor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici