Presupuşii autori ai furtului celor 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar, arestaţi

Tribunalul Bucureşti a decis, joi seară, arestarea preventivă a presupuşilor autori ai furtului celor o sută de mii de euro de la o casă de schimb valutar, unde s-au prezentat a fi reprezentaţi ai unor instituţii de control ale statului.

396 afișări
Imaginea articolului Presupuşii autori ai furtului celor 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar, arestaţi

Presupuşii autori ai furtului celor 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar, arestaţi (Imagine:Shutterstock)

Instanţa a admis propunerea anchetatorilor de a-i aresta, pentru 29 de zile, pe Rafaela Preda şi Costel Runcescu, acuzaţi că ar fi participat la înşelăciunea în urma căreia 100.000 de euro au fost furaţi luni de la casa de schimb valutar din zona Unirii.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei doi i-ar fi păcălit pe angajaţii casei de schimb valutar recomandându-se a fi poliţist, respectiv comisar al Gărzii Financiare şi au cerut să verifice banii susţinând că au găsit nereguli. Ei ar fi întocmit un proces-verbal privind aşa-zisele nereguli, însă angajaţii casei de schimb valutar nu l-au recunoscut.

Casa de schimb valutar de unde s-au furat banii se află în interiorul unui magazin de bijuterii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici