Prezenţa URIAŞĂ la urne în satul în care s-a născut patriarhul Daniel. Câte persoane au votat pe listele suplimentare

O prezenţă de aproape 300 la sută a fost înregistrată, duminică, până la ora 18.50, în localitatea Dobreşti, din judeţul Timiş, satul în care s-a născut patriarhul Daniel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1268 afișări
Imaginea articolului Prezenţa URIAŞĂ la urne în satul în care s-a născut patriarhul Daniel. Câte persoane au votat pe listele suplimentare

Prezenţa URIAŞĂ la urne în satul în care s-a născut patriarhul Daniel. Câte persoane au votat pe listele suplimentare

Potrivit datelor făcute publice de Biroul Electoral Central, duminică, la ora 18.50, la secţia de votare deschisă în satul Dobreşti, din judeţul Timiş, care aparţine de comuna Bara, a fost înregistrată o prezenţă la urne de 296 la sută.

În total, au votat 92 de persoane, dintre care 70 pe listele suplimentare şi 22 pe cele permanente.

În satul Dobreşti s-a născut şi Patriarhul Daniel, la data de 22 iulie 1951.

De asemenea, la secţia de votare deschisă la Colegiul „Ion Vidu" din Timişoara, aflată în Complexul Studenţesc, prezenţa la urne este de 154 la sută, fiind înregistraţi 835 de votanţi, dintre care 639 pe listele suplimentare şi 196 pe cele permanente. De altfel, la această secţie buletinele de vot au fost suplimentate, ca urmare a numărului mare de studenţi care au venit să voteze pe listele suplimentate.

Totodată, şi la secţia deschisă în localitatea Pădurani, tot din judeţul Timiş, este înregistrată o prezenţă de 143 la sută. În total, până la ora 18.50 au votat 86 de persoane, dintre care 54 pe listele suplimentare şi 32 pe cele permanente.

Din judeţul Timiş, pe listele electorale permanente sunt înscrişi 625.645 de alegători. În tot judeţul sunt organizate 599 de secţii de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici