Prima cursă TAROM Istanbul-Bucureşti a plecat de pe aeroportul Ataturk. Transportă şi cazuri speciale / Avionul plecat să preia românii din Turcia a avut la bord 61 pasageri dintre care 4 copii, în ciuda avertismentelor MAE

Prima cursă TAROM Istanbul-Bucureşti a plecat la ora transmiterii acestei ştiri de pe aeroportul Ataturk, pentru acest zbor prezentându-se pasageri care cumpăraseră bilete, printre care echipa Concordia Chiajna, dar şi cazuri speciale, bolnavi şi olimpici care trebuiau să ajungă în Vietnam.

3834 afișări
Imaginea articolului Prima cursă TAROM Istanbul-Bucureşti a plecat de pe aeroportul Ataturk. Transportă şi cazuri speciale / Avionul plecat să preia românii din Turcia a avut la bord 61 pasageri dintre care 4 copii, în ciuda avertismentelor MAE

Prima cursă TAROM Istanbul-Bucureşti a plecat de pe aeroportul Ataturk. Transportă şi cazuri speciale (Imaginr Octav Ganea / Mediafax Foto)

Prima cursă TAROM Istanbul-Bucureşti care pleacă de pe aeroportul Ataturk după lovitura de stat decolează la ora transmiterii acestei ştiri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul autorităţilor.

La bordul aeronavei care a decolat cu întârziere de la Istanbul se află pasageri care cumpăraseră bilete, printre care echipa Concordia Chiajna, dar şi cazuri speciale, bolnavi şi olimpici care trebuiau să ajungă în Vietnam.

Cazurile speciale au putut fi preluate după ce un grup de 15 persoane au renunţat la bilelete cumpărate.

Ceilalţi români aflaţi în Turcia se vor putea întoarce cu o aeronavă MAE care va pleca în jurul orei 02:00.

Avionul care a plecat să-i preia pe cei 131 de români din Turcia a decolat, din Bucureşti, cu 61 de pasageri dintre care 4 copii, în ciuda avertismentelor MAE, au declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse din rândul autorităţilor, afirmând că tot sâmbătă au plecat în Antalya şi Bodrum 1200 de români.

"Avionul care a plecat să-i preia pe cei 131 de români care au cerut repatrierea, a plecat de la Bucureşti, în jurul prânzului, cu 61 de români dintre care 4 copii", în ciuda avertismentelor MAE de a evita călătoriile în Turcia, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul autorităţilor.

"Sâmbătă au plecat, cu şapte chartere Blue Air, în Antalya şi Bodrum, 1200 de români. Doar trei români şi-au anulat biletele de avion către Turcia", au precizat sursele citate.

Curse charter către destinaţii din Turcia sunt programate şi în zilele următoare, în ciuda evenimentelor violente de vineri noapte şi a avertizărilor MAE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici