Prima declaraţie a soţiei şoferului care a provocat accidentul teribil de pe B-dul Dacia: A zis că i-am pus filaj şi mi-a arătat un ruj/ Declaraţii contradictorii ale celor doi soţi/ UPDATE: Bărbatul a fost arestat

Soţia şoferului care a provocat, sâmbătă după-amiaza, un accident pe Bulevardul Dacia, a declarat, luni, la ieşirea din spital, că, înainte de impact, bărbatul a crezut că îl filează, ameninţând-o cu moartea. După accident, femeia a cerut un ordin de protecţie. UPDATE 14.40 Dragoş Birligea, bărbatul care ar fi provocat accidentul de sâmbătă de pe Bulevardul Dacia din Capitală a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, decizia luată de Tribunalul Bucureşti fiind executorie, dar nedefinitivă.

3422 afișări
Imaginea articolului Prima declaraţie a soţiei şoferului care a provocat accidentul teribil de pe B-dul Dacia: A zis că i-am pus filaj şi mi-a arătat un ruj/ Declaraţii contradictorii ale celor doi soţi/ UPDATE: Bărbatul a fost arestat

Prima declaraţie a soţiei şoferului care a provocat un accidentul teribil de pe B-dul Dacia: A zis că i-am pus filaj şi mi-a arătat un ruj. Declaraţii contradictorii ale celor doi soţi

"E bărbatul meu, îl iubesc, l-am iubit, dar nu mă aşteptam la asta. Mi-a spus că mă omoară şi a mai zis că ori voi muri eu astăzi, ori murim amândoi", a declarat femeia la ieşirea din spital.

Aceasta a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj.

"Am ieşit din casă, toate bune şi frumoase, iar în momentul în care a pornit maşina, mi-a văzut deasupra, în geanta, un ruj şi s-a panicat, a zis că i-am pus filaj - "te omor". Atunci a început episodul (...) Eu, practic, de la accident nu cred ca am nimic, m-am băgat sub bord. Loviturile le am de la bătaie, când s-a oprit cu maşina", a mărturisit partenera bărbatului.

După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei. Aceasta a dat declaraţii procurorilor în timp ce era internată.

Soţul femeii a fost reţinut de procurori, duminică, după ce a fost externat.

"Aveam viteză (..) Nu a fost cu intenţie. O excita (n.r. pe soţie ) când mergeam cu viteză", a declarat bărbatul după ce a fost externat.

Întrebat dacă era drogat, a răspuns: "Da, amândoi (n.r. şi partenera) eram".

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul nu avea permis de conducere emis de autorităţile din România, prezentând un document care ar atesta că deţine un astfel de act în alt stat. Anchetatorii verifică dacă documentul respectiv era valabil în România.

Accidentul care a avut loc, sâmbătă, pe Bulevardul Dacia din Bucureşti, este investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bărbatul fiind suspectat că a lovit intenţionat celelalte trei maşini, susţin surse judiciare.

"În jurul orei 15.00, pe Bvd. Dacia în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma acestui eveniment mai multe persoane au fost rănite unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, vor stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment", au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Şapte persoane au fost implicate în accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici