Prima zi de carantină generală în România. Peste 5.600 de persoane AMENDATE pentru încălcarea măsurilor

  • 5.621 de persoane au fost amendate la nivel naţional pentru că nu au respectat măsura restricţionării circulaţiei
  • Valoarea totală a amenzilor este de 7,4 milioane de lei
  • La nivel naţional, peste 12.000 de poliţişti au făcut filtre în toate oraşele din România pentru a verifica dacă românii au declaraţii pe proprie răspundere sau adeverinţă de la angajator privind deplasarea
1858 afișări
Imaginea articolului Prima zi de carantină generală în România. Peste 5.600 de persoane AMENDATE pentru încălcarea măsurilor

Prima zi de carantina generală în România. Peste 5.600 de persoane AMENDATE pentru încălcarea măsurilor

 

5.621 de persoane au fost amendate de ieri de la ora 12.00 pentru că nu au respectat măsurile restricţionării circulaţiei. Valoarea totală a amenzilor date este de 7.404.297 de lei.

Ieri, peste 12.000 de poliţişti au făcut filtre în toate oraşele din ţară pentru a verifica dacă cei care au ieşit din casă respectă toate regulile instituite prin ordonanţa militară. Aceştia au fost sprijiniţi şi de militari.

Ordonanţa Militară nr.3 care a intrat în vigoare de ieri prevede ca românii pot părăsi locuinţa doar pentru a merge la locul de muncă, pentru a avea asistenţă medicală care nu poate fi amânată, sau pentru aprovizionare. Cu toate astea, pentru aceste motive, toate persoanele trebuie să aibă asupra lor declaraţia pe proprie răspundere privind motivul deplasării sau adeverinţă de la angajator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici