Video Prima zi la terasă, dezamăgire pentru turiştii de la munte. Furnizorul unic din Braşov nu a împărţit umbrelele

  • Ca să poată sta la terasă, Ciprian şi-a montat la masă propria umbrelă
  • Furnizorul unic din Braşov nu a împărţit umbrelele
  • Vali Bărbat, un antreprenor din Braşov, se plânge de pierderile cauzate de regulile impuse de autorităţi.
8210 afișări

Ciprian şi-a făcut rezervare încă de ieri la terasă. În vreme ce unii prieteni au fugit de ploaie, el a rămas să îşi savureze cafeaua.

Ciprian Danciu, client: Am venit cu umbrela, am vazut ca e ploaie şi, totuşi, am ieşit.  Eu sunt singurul care mă protejez cu o umbrelă.

Vali Bărbat, patron terasă: Fiind Braşovul ploios umbrelele, pentru care există o colaborare între primărie şi un furnizor local, nu există. Nu cred că s-a aflat ieri că vine 1 iunie. În ultimele 3 luni afacerile locale au suferit foarte mult, nu ştiu cât de mult îşi dau seama autorităţile de treaba asta.

Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al primăriei Braşov: Doar la sfârşitul săptămânii trecute au apărut normele după care funcţionează terasele. Am luat şi noi legătura cu furnizorul acestor umbrele care ne-a spus că, pentru cea mai mare parte, începând de mâine va furniza aceste umbrele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici