Prima zi, peste aşteptări: 714 persoane s-au vaccinat la Drive-Thru Bucureşti

714 persoane s-au vaccinat la Drive-Thru Bucureşti, în prima zi de la deschiderea centrului de vaccinare. Este o prezenţă peste aşteptări, susţin autorităţile.

539 afișări
Imaginea articolului Prima zi, peste aşteptări: 714 persoane s-au vaccinat la Drive-Thru Bucureşti

Sursa: Facebook Nicuşor Dan

Reprezentanţii autorităţilor au anunţat rezultatul pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

„714 persoane au oprit astăzi la “staţia” de vaccinare Piaţa Constituţiei. Aşteptările organizatorilor primului Drive-Thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi: 714 persoane vaccinate. Împreună putem să învingem pandemia şi să revenim la normalitate!”, scrie în mesajul postat pe pagina de socializare.

Autorităţile mai anunţă că în perioada următoare vor fi activate noi centre Drive Thru în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, vor fi organizate evenimente de tipul Maratonul Vaccinării şi va începe imunizarea în cabinetele medicilor de familie.

De asemenea, se pregăteşte vaccinarea pacienţilor care doresc şi care sunt internaţi în spitalele non-covid şi extinderea posibilităţii de vaccinare fără programare, prin prezentarea la centrele de vaccinare, în municipiile în care există centre regionale de depozitare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici