Primăria Capitalei a cumpărat 2.000 de fluiere pentru ISU Bucureşti

Primăria Municipiului Bucureşti a achiziţionat recent 2.000 de fluiere care vor fi folosite de către angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Investiţia se ridică la suma de 16.800 de euro şi a fost criticată de opoziţie.

255 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei a cumpărat 2.000 de fluiere pentru ISU Bucureşti

Primăria Capitalei a cumpărat 2.000 de fluiere pentru ISU Bucureşti

Potrivit portalului Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, valoarea unui fluier este de 39 de lei, astfel că toată investiţia, pentru 2.000 de fluiere, se ridică la suma de 16.800 de euro.

„Fluierul are un cordon din nailon prins cu o carabină metalică de fluier cu o lungime de minim 50 cm. Este destinat în activităţile speciale ale Poliţiei, IGSU, unităţi de descarcerare, SMURD”, se arată pe portalul SICAP.

Investiţia a atras critici din partea consilierului local USR la sectorul 1, Clotilde Armand.

„V-aţi întrebat ce cumpărături a mai făcut dna Firea din banii noştri? Vă spun eu: FLUIERE. Primăria Municipiului Bucureşti a cumpărat 2000 de <fluiere cu bilă> în valoare de 78.000 RON (16.804 Euro), fără TVA. Da, aţi auzit bine. Priorităţi pentru autorităţi”, a scris Armand pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici