Primăria Capitalei: Este nevoie de 12.000 de locuri de veci pentru o eventuală calamitate

Primăria Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, majorarea capitalului Companiei Municipale Cimitire SA, cu 45 de milioane de lei. În expunerea de motive a proiectului se spune că oraşul are nevoie de 12.000 de locuri de veci, „în cazul unei calamităţi”.

3534 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei: Este nevoie de 12.000 de locuri de veci pentru o eventuală calamitate

Primăria Capitalei: Este nevoie de 12.000 de locuri de veci pentru o eventuală calamitate

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, majorarea capitalului social al Companiei Municipale Cimitire SA, cu 45 de milioane de lei, pentru înfiinţarea unor cimitre noi.

În expunerea de motive a proiectului, semnat de Gabriela Firea, primarul general, se justifică această majorarea prin faptul că nu sunt suficiente locuri de veci, „iar în cazul unei calamităţi, Bucureştiul ar avea nevoie de cel puţin 12.000 de astfel de locuri de veci”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

De asemenea, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat majorarea de capital şi pentru alte companii municipale, printre care Consolidări şi Transporturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici