Primăria Capitalei inventariază gropile din Bucureşti: Vor fi asfaltate provizoriu până vremea va permite refacerea

Primăria Capitalei anunţă că a demarat o acţiune de inventariere a gropilor de pe străzile din Bucureşti, acestea urmând să fie asfaltate provizoriu până când vremea va permite efectuarea lucrărilor de refacere a carosabilului.

352 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei inventariază gropile din Bucureşti: Vor fi asfaltate provizoriu până vremea va permite refacerea

Primăria Capitalei inventariază gropile din Bucureşti: Vor fi asfaltate provizoriu până vremea va permite refacerea

În ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtură "la rece" în 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Şoseaua Kiseleff, Şoseaua Mihai Bravu, strada Ştirbei Voda, Bulevardul Libertăţii, Şoseaua Sălaj, Calea Giuleşti, Şoseaua Bucureşti- Ploieşti. Imediat ce condiţiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carobabilului în zone intens circulate din Capitala: Bulevardul Carol I, strada 11 iunie, strada Mărăşeşti, Calea Griviţei, Bulevardul Eroilor, Piaţa Unirii, Prelungirea Ghencea, Bulevardul Libertăţii, Splaiul Independenţei, Strada Ziduri Moşi, transmite Primăria Muncipiului Bucureşti (PMB) printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, echipele RATB "acţionează cu mixtura <la rece> pentru astuparea gropilor apărute pe liniile de tramvai în intersecţiile intens circulate şi acolo unde situaţia impune reparaţii urgente, urmând ca, imediat ce conditiile meteo vor permite, sa demareze programul de refacere a carosabilului si a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtura la <cald>".

În ceea ce priveşte gropile apărute în jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de Enel, ApaNova, Distragaz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici