Primăria Capitalei, şedinţă despre sprijinirea financiară a victimelor violenţei în familie

Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) dezbate şi aprobă miercuri în şedinţă proiectul de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar pentru plata chiriei pentru victimele violenţei în familie.

228 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei, şedinţă despre sprijinirea financiară a victimelor violenţei în familie

Primăria Capitalei, în şedinţă miercuri, pentru victimele violenţei domestice FOTO Hepta

Veşti pentru persoanele care trec prin violenţă în familie şi au nevoie de sprijin financiar de la stat pentru a ieşi din situaţia de abuz. Consilierii municipali discută miercuri proiectul de hotărâre privind  acordarea unui ajutor financiar pentru plata chiriei.

Propunerea face parte din Programul „Împreună!” iniţiat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Pe ordinea de zi a şedinţei se mai află proiectul privind aprobarea proiectului „Casa Turismului” şi transmiterea din administrarea Administraţiei Fondului Imobiliar în administrarea Direcţiei Generale de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public a unui spaţiu situat pe Calea Victoriei din Bucureşti.

De asemenea, consilierii generali vor dezbate şi proiectul de hotărâre privind modificarea unei Hotărâri a CGMB privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a teraselor în zonele protejate şi în perimetrul Centrului Istoric Bucureşti.

Şedinţa CGMB include şi proiectul de hotărâre privind aprobarea programului „Adoptă o Statuie”, iniţiat tot de primarul general. 

Consilierii vor aproba în şedinţă şi modificarea unor tarife, printre care cele practicate de Centrul Metropolitan de Educaţie şi Cultură „Ioan I. Dalles”, Şcoala de Artă Bucureşti, Casa de Cultură „Friedrich Schiller”, Teatrul de Animaţie Ţăndărică, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Excelsior, Teatrul Stela Popescu şi Opera Comică pentru Copii.

Alte tarife care trebuie aprobate se referă la cele de intrare, comercializare a materialelor de prezentare şi a programului de vizitare al Administraţiei Grădina Zoologică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici