Primăria Capitalei vrea să cumpere 500 de tonomate de eliberare a biletelor RATB şi METROREX

Primăria Municipiului Bucureşti ar putea cumpăra în perioada următoare 500 de tonomate pentru eliberarea biletelor de autobuz şi metrou, însă, Municipalitatea nu a precizat dacă aceste aparate vor înlocui total sau parţial chioşcurile RATB şi METROREX, unde se vând, în prezent, tichete de călătorie.

153 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei vrea să cumpere 500 de tonomate de eliberare a biletelor RATB şi METROREX

Primăria Capitalei vrea să cumpere 500 de tonomate de eliberare a biletelor RATB şi METROREX

Pentru facilitatea accesului la toate sistemele de transport public care îşi desfăşoară activitatea în Municipiul Bucureşti şi în zona limitrofă, este necesară implementarea unei reţele de vânzare a titlurilor de călătorie cât mai uniform distribuită în teritoriu şi care să ţină cont de criteriile esenţiale de funcţionare, asigurând accesul la reţeaua de transport atât călătorilor ocazionali, cât şi celor care folosesc, de regulă, abonamente”, se precizează în expunerea de motive a propunerii, formulată de Direcţia de Infrastructură şi Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei.

La începutul acestei săptămâni, Regia de Transport a Capitalei (RATB) a transmis Direcţiei de Infrastructură o notă prin care arată că este necesară achiziţionarea a 500 de automate de comercializare a titlurilor de călătorie şi infrastructura aferentă. Totodată, RATB precizează că va trebui realizat şi un studiu de fezabilitate pentru implementarea acestui proiect.

Propunerea va fi analizată joi, 30 august, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici