Primăria Capitalei vrea să înceapă construcţia Pasajului Doamna Ghica. La cât se ridică valoarea investiţiei

Primăria Capitalei vrea să înceapă construcţia Pasajului Doamna Ghica, un proiect care ar fluidiza circulaţia în sectorul 2 al Capitalei, în zona Doamna Ghica, Colentina, Tei sau Şoseaua Petricani. Astfel, CGMB va supune votului investiţia, care se ridică la 134 de milioane lei.

1784 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei vrea să înceapă construcţia Pasajului Doamna Ghica. La cât se ridică valoarea investiţiei

Primăria Capitalei vrea să înceapă construcţia Pasajului Doamna Ghica. Investiţia - 134 milioane lei

Potrivit proiectului privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Pasajul Doamna Ghica, valoarea totală a investiţiei se ridică la 134 de milioane lei, iar termenul de execuţie ar urma să fie de 24 de luni.

„Modernizarera acestei artere va genera un impact benefic asupra relaţiei rutiere a Capitalei cât şi a mediului înconjurător. Finanţarea proiectului se va asigura din bugetul propriu al Municipiului Bucureşti”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Potrivit raportului de specialitate, investiţia urmăreşte următoarele obiective:

Realizare parte carosabilă de 4 benzi de circulaţie şi separator de fluxuri pe zona mediană; amenajare trotuare; iluminat public sau deviere/relocare reţele utilităţi existente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici