Primăria Satu Mare organizează un târg al produselor autohtone

  • Primăria Satu Mare va organiza la sfârşitul săptămânii un târg al produselor autohtone.
  • Evenimentul care va respecta regulile anti Covid 19 va fi organizat în Piaţa Libertăţii.
435 afișări
Imaginea articolului Primăria Satu Mare organizează un târg al produselor autohtone

Sursa foto: Mediafaxfoto

Evenimentul se numeşte Târgul Produselor Sătmărene. În interior vor fi comercializate produse locale, anunţă Primăria.

„La acest final de săptămână, între orele 10.00 şi 18.00, în parcul din Piaţa Libertăţii, sunteţi invitaţi să descoperiţi produsele celor 26 de meşteri artizani şi producători din judeţul Satu Mare. Aceştia vă aşteaptă cu articole vestimentare, bijuterii hand-made, accesorii, decoraţiuni pentru casa, săpunuri artizanale, miere, produse pentru înfrumuseţare şi vinuri cu arome deosebite de pe meleaguri sătmărene şi alte produse ce pot deveni cadouri speciale de Sf. Valentin”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Satu Mare.

În timpul evenimentului vor fi respectate regulile anti Covid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici