Primăria Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curăţenie în curtea Institutului Oncologic

  • Primăria Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curăţenie în curtea Institutului Oncologic Bucureşti.
  • Acţiunea se va desfăşura sâmbătă şi, ulterior, Primăria va contribui la amenajarea vegetaţiei.
805 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curăţenie în curtea Institutului Oncologic

Sursa foto: Facebook

Primarul Sectorului 2 din Bucureşti, Radu Mihaiu, a fost la Institutul Oncologic Bucureşti pentru a vedea care este starea spaţiilor verzi.

„Am fost la Institutul Oncologic Bucureşti să văd cu ochii mei care e starea curţii. Ne-au cerut ajutorul acum câteva săptămâni pentru amenajarea vegetaţiei şi, dacă se poate, a aleilor din jurul spitalului. Deşi nu e în atribuţiile primăriei de sector, vom face tot ce putem pentru a aduce acest spaţiu într-o formă decentă. Pacienţii care trec pragul acestui institut nu merită să fie întâmpinaţi de o imagine atât de dezolantă. Vom ajuta cu igienizarea curţii, cu amenajarea vegetaţiei şi vom analiza cum putem contribui la reabilitarea aleilor şi parcurilor din incinta spitalului”, a dezvăluit primarul Radu Mihaiu pe Facebook.

Prima dată va fi făcută curăţenie, iar primarul cere ajutorul bucureştenilor.

„Primul pas - CURĂŢENIA - o vom face cu ajutorul voluntarilor. Dacă şi tu vrei să participi: sâmbătă, 15 mai, ora 10.00 ne adunăm în curtea Institutului Oncologic Bucureşti. Ne vom împărţi în mai multe echipei, unii la IOB, alţii (dacă tot suntem în zonă) la Institutul Clinic Fundeni. Vom strânge vegetaţia moartă şi gunoiul, în general”, a precizat primarul Mihaiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici