Primăria Sectorului 3 vrea să dea peste 7 milioane euro pentru consultanţă la reabilitarea termică şi reparaţii la imobile

Primăria Sectorului 3 vrea să plătească peste şapte milioane de euro pentru consultanţă tehnică şi dirigenţie de şantier privind reabilitarea termică a blocurilor, dar şi reparaţii la unităţile şcolare din această unitate administrativ-teritorială a Capitalei.

200 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 3 vrea să dea peste 7 milioane euro pentru consultanţă la reabilitarea termică şi reparaţii la imobile

Primăria Sectorului 3 vrea să dea peste 7 milioane euro pentru consultanţă la reabilitarea termică şi reparaţii la imobile (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform anunţului publicat pe www.e-licitatie.ro, contractul pentru "servicii de consultanţă tehnică şi dirigenţie de şantier privind lucrările de reabilitare termică ale blocurilor de locuinte, a lucrărilor de reparaţii curente şi capitale la unităţile şcolare şi la toate clădirile aflate în administrarea Sectorului 3, precum şi a construcţiilor civile care se vor construi de către autoritatea contractantă", poate avea forma unui acord-cadru încheiat cu maximum trei agenţi economici.

Valoarea estimată a contractului este de 31,655,176.75 de lei (aproximativ şapte de milioane de euro) fără TVA, iar durata sa va fi de patru ani.

Contractul are în vedere contractarea serviciilor de arhitectură, de inginerie, de amenajare urbană, precum şi de arhitectură peisagistică, dar şi a celor conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică.

În anunţul de participare la licitaţie se arată că autoritatea estimează încheierea a 40 de contracte subsecvente pe toată durată acordului-cadru, minimum trei contracte şi maximum zece pentru fiecare an.

Banii vor fi plătiţi din bugetul local al Sectorului 3 sau din alte surse legal constituite, prima situaţie a lucrărilor urmând a fi prezentată după executarea a cel puţin 25 la sută din valoarea contractului subsecvent.

Forma juridică pe care o va lua grupul de operatori economici căruia i se atribuie contractul prin licitaţie deschisă este asocierea. Contractul ar urma să fie atribuit firmei care va depune oferta cu cel mai scăzut preţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie este 18 iulie 2014, ora 9.30, licitaţia urmând să fie organizată în aceeaşi zi, la ora 10.30, la sediul Primăriei Sectorului 3.

În 30 aprilie, Primăria Sectorului 3 a organizat licitaţia deschisă pentru contractarea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din această unitate administrativ teritorială, cu o valoare estimată de 2.207.499.916,2 lei (aproximativ 490 de milioane de euro) fără TVA şi o durată de patru ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici