Primăria Sectorului 5 a alocat aproape 400.000 lei pentru consolidarea şcolii unde s-a prăbuşit tavanul

Consiliul Local Sector 5 a aprobat, joi seară, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, aprobând pentru Şcoala Gimnazială nr. 141, unde s-a prăbuşit un tavan, un buget de aproape 400.000 de lei pentru amenajarea şi consolidarea unităţii de învăţământ.

874 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 5 a alocat aproape 400.000 lei pentru consolidarea şcolii unde s-a prăbuşit tavanul

Primăria Sectorului 5 a alocat aproape 400.000 lei pentru consolidarea şcolii unde s-a prăbuşit tavanul

În urma prăbuşirii plafonului holului de la etajul doi din incinta Şcolii Gimnaziale Nr.141 „Ion I.C. Brătianu”, primarul Daniel Florea a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 5.

"Întrunit într-o şedinţă care s-a desfăşurat începând cu orele 16.30, acesta a dispus punerea în siguranţă şi interzicerea accesului în clădire, fiind, totodată, solicitată convocarea unei şedinţe de îndată a Consiliului Local Sector 5. În cadrul acesteia, consilierii locali au adoptat rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2017, fiind alocată suma de 3.953 mii lei pentru amenajarea şi consolidarea unităţii de învăţământ", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5, remis joi seară MEDIAFAX.

Joi dimineaţă, un tavan din rigips aflat la etajul II al unui corp de clădire care aparţine Şcolii Gimnaziale nr. 141, din sectorul 5, s-a prăbuşit.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti a explicat că în această săptămână, în unitatea de învăţământ, nu se desfăşurau ore de curs, ci programul Şcoala Altfel, astfel niciun elev nu a fost supus pericolului accidentării, niciun elev nu a fost intoxicat cu praf sau izolat într-o sală de clasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici