Primăria Sectorului 5 are o nouă platformă online. Cetăţenii pot face numeroase operaţiuni, inclusiv verificarea parcărilor

  • Primăria Sectorului 5 are o nouă platformă care permite mai multe operaţiuni online.
  • Cu ajutorul platformei pot fi depuse declaraţii, făcute programări şi verificate locurile de parcare din sector.
444 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 5 are o nouă platformă online. Cetăţenii pot face numeroase operaţiuni, inclusiv verificarea parcărilor

Primăria Sectorului 5 are o nouă platformă online. Cetăţenii pot face numeroase operaţiuni, inclusiv verificarea parcărilor

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 anunţă că a fost lansată noua platformă digitală care permite mai multe operaţiuni online. Astfel, locuitorii din sector vor putea depune unele documente online, fără a mai fi nevoiţi să piardă timp la ghişeele primăriei.

Este vorba despre înrolarea în sistem, cererea şi eliberarea certificatului fiscal, declaraţia şi decizia de impunere auto, declaraţia şi decizia de impunere clădiri şi terenuri, declaraţia şi decizia de scoatere evidenţă auto şi alte tipuri de formulare electronice.

De asemenea, pot fi depuse cereri la registratură şi se pot face programări prin intermediul site-ului pentru eliberarea unor documente, cum ar fi certificatele de naştere sau cărţile de identitate. În plus, cuplurile vor putea să se programeze online la Starea Civilă pentru depunerea documentelor.

„Aceste servicii vin în sprijinul contribuabililor care erau nevoiţi să petreacă mult timp la cozile ce se formau la Primăria Sectorului 5. Astfel, aceştia vor beneficia de servicii prin mediul online, fără a parcurge drumuri incomode la ghişeu. Platforma poate prelua în mod prompt solicitări prin internet, 24/24, 7/7 zile şi este capabilă să deservească mai mulţi cetăţeni simultan, fără întreruperi şi incidente. Contribuabilul este informat în mod automat despre stadiul cererii şi poate accesa o secţiune de comunicare cu inspectorii alocaţi rezolvării cererilor în curs”, au explicat reprezentanţii Primăriei Sectorului 5.

Pe noua platformă digitală există şi opţiunea de verificare în timp real a situaţiei locurilor de parcare din sector. Este vorba despre o versiune provizorie deoarece experţii încă lucrează la aplicaţia de gestionare a parcărilor de reşedinţă din Sectorul 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici