Primăria Sectorului 5 se mută într-un imobil din Sectorul 1

Primăria Sectorului 5 se va muta într-o clădire de pe strada Constantin Mille nr. 10, din Sectorul 1 al Capitalei, pe durata lucrărilor de consolidare a sediului din Bulevardul Regina Elisabeta, după ce CGMB a aprobat vineri darea în folosinţă gratuită a imobilului.

292 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 5 se mută într-un imobil din Sectorul 1

Primăria Sectorului 5 se mută într-un imobil din Sectorul 1 în perioada consolidării sediului (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a avizat proiectul de hotărâre care prevede că Primăria Sectorului 5 primeşte în folosinţă gratuită imobilul situat în strada Constantin Mille nr. 10, pe toată durata lucrărilor de consolidare a clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 29-31, actualul sediu al instituţiei.

Potrivit proiectului, Primăria Sectorului 5 va suporta de la data preluării imobilului de pe strada Constantin Mille nr. 10 toate cheltuielile necesare folosinţei.

În expunerea de motive a proiectului se arată că imobilului din strada Constantin Mille nr. 10 are două etaje şi mansardă, o suprafaţă construită desfăşurată de 2.021,39 metri pătraţi, se află pe un teren în suprafaţă de 618,94 metri pătraţi şi aparţine Administraţiei Fondului Imobiliar (AFI).

Predarea-primirea imobilului din strada Constantin Mille se va face printr-un protocol încheiat între Administraţia Fondului Imobiliar şi Primăria Sectorului 5, după terminarea lucrărilor de amenajare şi punere în funcţiune, care vor fi realizate de AFI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici