Primăria Suceava achiziţionează un aparat de testare pentru noul coronavirus

Primăria Suceava achiziţionează un aparat de testare pentru noul coronavirus. Aparatul va fi adus într-o săptămână, din Coreea de Sud, iar costul este de aproximativ 430.000 de lei, potrivit oficialilor locali, transmite corespondetul MEDIAFAX.

656 afișări
Imaginea articolului Primăria Suceava achiziţionează un aparat de testare pentru noul coronavirus

Primăria Suceava achiziţionează un aparat de testare pentru noul coronavirus

Primăria municipiului Suceava achiziţionează un aparat de testare pentru noul coronavirus în valoare de aproximativ 430.000 de lei a transmis, joi, primarul Ion Lungu.

„Astăzi am semnat un contract cu firma Praxis Medica din Iaşi pentru aducerea unui aparat de testare pentru noul Coronavirus (COVID-19), tip PCR din Coreea de Sud. Valoarea contractului cu echipamentele necesare ajunge la suma de 429.158,82 RON (TVA inclus). Am achitat astăzi avansul în suma de 299.122,57 RON (TVA inclus), conform ordinului de plată anexat.”, a scris Ion Lungu pe pagina de Facebook.

Potrivit primarului, aparatul va ajunge la Spitalul Judeţean Suceava într-o săptămână.

„În urma discuţiei avute cu noul Manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava, Doctorul Florin Filip, s-a dat undă verde pentru montarea aparatului de testare la spital. Perioada de livrare prevăzută în contract este de 14 zile, dar am primit promisiunea din partea vânzătorului că va face tot posibilul pentru a livra comanda într-o săptămână.”, a mai transmis edilul.

El a precizat că prin aducerea acestui aparat la Suceava se doreşte testarea cu prioritate a cadrelor medicale dar vor fi testate şi persoanele care prezintă suspiciune de infectare cu noul Coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici