Primăria Timişoara a cumpărat 35 de palmieri. Director SC Horticola: "Sunt aduşi din Olanda. E cel mai bun preţ"

Un număr de 35 de palmieri au fost cumpăraţi de Primăria Timişoara, o parte dintre aceştia fiind puşi miercuri, cu tot cu ghivece, în zona centrală a municipiului, pe un spaţiu verde.

864 afișări
Imaginea articolului Primăria Timişoara a cumpărat 35 de palmieri. Director SC Horticola: "Sunt aduşi din Olanda. E cel mai bun preţ"

Primăria Timişoara a cumpărat 35 de palmieri. Director SC Horticola: "Sunt aduşi din Olanda. E cel mai bun preţ" (Imagine: Sebastian Tataru/ Mediafax Foto)

Andrei Drăgilă, directorul SC Horticola din Timişoara, societatea care se ocupă de îngrijirea spaţiilor verzi din municipiu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că 35 de palmieri au fost cumpăraţi de Primăria Timişoara, aceştia urmând să fie aşezaţi în special în zona centrală a municipiului.

"Este vorba de palmieri de exterior. Au fost cumpăraţi din Olanda cu 146 de euro bucata. E cel mai bun preţ. Astăzi (miercuri - n.r.) am pus primii palmieri pe un spaţiu verde din apropierea Castelului Huniade. Sunt palmieri de exterior aclimatizaţi, crescuţi în Europa. În mod obişnuit trăiesc în Asia şi Africa", a declarat Drăgilă.

Potrivit sursei citate, palmierii cumpăraţi de Primăria Timişoara sunt din soiul Phoenix Roebelenii, au nevoie de mult soare şi trebuie udaţi cel puţin de două ori pe săptămână.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici