Primăriile de sector încep, de luni, tratamentele de combatere a şobolanilor

Primăriile de sector vor începe, de luni, aplicarea tratamentelor de combatere a şobolanilor pe domeniul public, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti.

198 afișări
Imaginea articolului Primăriile de sector încep, de luni, tratamentele de combatere a şobolanilor

Primăriile de sector încep, de luni, tratamentele de combatere a şobolanilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a cerut instituţiilor aflate în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti să înceapă tratamentele pentru combaterea şobolanilor în spaţiile pe care acestea le deţin sau administrează, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti remis MEDIAFAX.

Tot de luni, primăriile de sector vor începe aplicarea tratamentelor de deratizare pe domeniul public administrat. Totodată, primăria Capitalei a făcut apel la asociaţiile de locatari să efectueze tratamentele tot în aceeaşi perioadă, pentru eficientizarea rezultatelor.

"Procedura de licitaţie pentru achiziţia serviciului public de salubrizare-deratizare (combatere şobolani) şi dezinsecţie (combatere ţânţari) a fost demarată foarte târziu de fosta administraţie (în aprilie 2016) deşi contractul pentru prestarea acestui serviciu a expirat încă din luna decembrie a anului 2015. Acest contract a fost prelungit din anul 2009, fără organizarea unei noi licitaţii, operaţiune absolut netransparentă prin care nu s-a asigurat un mediu concurenţial care ar fi putut conduce la obţinerea unor costuri de operare mai mici şi, implicit folosirea eficientă a banului public", se arată în comunicatul de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Oficialii precizează că, în prezent, licitaţia nu este încă finalizată, comisia de licitaţie analizând ofertele depuse pe 11 august 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici