Primarul Craiovei către Iorgulescu: Să nu vă treacă prin cap să ne cereţi să mutăm echipa din oraş

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, i-a transmis, marţi, preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, să nu îi "treacă prin cap" să ceară echipei CS Universitatea Craiova să evolueze într-un alt oraş.

240 afișări
Imaginea articolului Primarul Craiovei către Iorgulescu: Să nu vă treacă prin cap să ne cereţi să mutăm echipa din oraş

Primarul Craiovei către Iorgulescu: Să nu vă treacă prin cap să ne cereţi să mutăm echipa din oraş (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Lia-Olguţa Vasilescu i-a răspuns astfel şefului LPF care afirmase, luni, că gruparea CS Universitatea Craiova, a cărei arenă se află în reconstrucţie, nu va mai putea disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Extensiv dacă nu va îmbunătăţi suprafaţa de joc.

"FCSB a jucat pe acelaşi stadion ca şi Universitatea Craiova. Şi a jucat prost, deşi a avut un jucator în plus, dar nu din cauza gazonului. Domnule Gino, dacă tot vreţi condiţii de Liga Europa, poate găsiţi şi surse de finanţare pe măsură. Că de sfaturi şi ameninţări suntem sătui. Noua atât ne permite legea proastă şi instituţiile statului, nefiind stadionul nostru, ci unul închiriat. Craiova va avea cel mai frumos stadion din România. Până atunci ne chinuim cum putem... Să nu vă treacă prin cap să ne cereţi să mutăm echipa din oraş...", a afirmat primarul Craiovei, pe Facebook, potrivit sport.ro.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, declarase, luni, că terenul Stadionului Extensiv trebuie îmbunătăţit. "Pentru un an de zile, e un sacrificiu pentru toate echipele care joacă acolo, pentru că terenul este în starea care e. O să încercăm să mai facem câteva vizite acolo şi dacă nu pun lucrurile la punct, s-ar putea ca la un moment dat să indice un alt stadion", a spus Iorgulescu.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Din retur, oltenii dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Extensiv, deoarece Stadionul Ion Oblemenco a fost demolat în vederea construirii unei noi arene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici