Primarul din Baia Mare, condamnat pentru fapte de corupţie, ridicat de poliţişti şi dus în arest

Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa, în noaptea de miercuri spre joi, fiind pusă astfel în aplicare sentinţa Curţii de Apel Cluj-Napoca, prin care edilul a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare pentru fapte de corupţie.

90 afișări
Imaginea articolului Primarul din Baia Mare, condamnat pentru fapte de corupţie, ridicat de poliţişti şi dus în arest

Primarul din Baia Mare, condamnat pentru fapte de corupţie, ridicat de poliţişti şi dus în arest (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Voichiţa Zehan, a declarat, joi dimineaţă, că "mandatul de arestare emis pe numele primarului a fost pus în executare conform procedurilor".

Cristian Anghel a fost dus sub escortă în arestul Poliţiei Judeţene, unde a rămas peste noapte, iar până în prezent nu s-a stabilit unde va executa acesta pedeapsa cu închisoarea.

La scurt timp după ce primarul a fost ridicat din locuinţă, soţia acestuia a revenit acasă de la Bucureşti. Dana Anghel a declarat presei că soţul său este nevinovat şi că este o nedreptate ceea ce i s-a întâmplat.

"Două instanţe i-au dat verdict favorabil, iar acum nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat la Curtea de Apel. O să vă pun la dispoziţie toate documentele care să îi susţină nevinovăţia, dar trebuie să mă cosult şi cu avocatul", le-a declarat jurnaliştilor Dana Anghel.

Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel (PNL), a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Cluj, la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici