Primarul din Drobeta Turnu Severin, izolat acasă după ce s-a întors din Milano

Primarul din Drobeta Turnu Severin şi alţi 12 funcţionari din Primărie sunt izolaţi acasă după ce au revenit în ţară dintr-o delegaţie din Milano.

3861 afișări
Imaginea articolului Primarul din Drobeta Turnu Severin, izolat acasă după ce s-a întors din Milano

Sursa: Profimedia Images

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Mehedinţi, funcţionarii Primăriei au fost într-o delegaţie la Milano, în perioada 15-19 februarie.

Ca urmare a alertei de coronavirus, Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi a dispus ca atât primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, cât şi ceilalţi 12 funcţionari publici să fie izolaţi acasă şi monitorizaţi.

„Am solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi să verifice şi să ia măsurile care se impun în toate situaţiile pe care le înregistrăm în momentul de faţă în judeţul Mehedinţi. De exemplu, o delegaţie de la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a fost într-o vizită de lucru în nordul Italiei, mai precis în oraşul Milano, ca să vadă o centrală termică în cogenerare, care foloseşte drept combustibil deşeurile municipale. Angajaţii Primăriei s-au întors joia trecută din delegaţie”, a declarat pentru MEDIAFAX prefectul de Mehedinţi, Cristinel Pavel.

La această oră, în Mehedinţi sunt izolate acasă şi monitorizate de medici 20 de persoane revenite în ultimele două săptămâni din Italia sau din China.

Potrivit reprezentanţilor DSP Mehedinţi, în fiecare punct de trecere a frontierei din judeţ se află un medic care verifică persoanele care se întorc din zonele declarate cu risc de îmbolnăvire cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici