Primarul din Giurgiu, surprins de afirmaţiile soţiei sale, managerul CSS, cu privire la moartea lui Hardy Chauncey

Primarul oraşului Giurgiu, Lucian Iliescu, s-a declarat surprins, marţi, de afirmaţiile soţiei sale potrivit cărora baschetbalistul Hardy Chauncey a primit un pumn în gură şi o sticlă în cap în timp ce se afla în club, apoi a fost lovit în cap cu picioarele de mai mulţi tineri, inclusiv fete.

906 afișări
Imaginea articolului Primarul din Giurgiu, surprins de afirmaţiile soţiei sale, managerul CSS, cu privire la moartea lui Hardy Chauncey

Lucian Iliescu (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"Şi pe mine m-a surprins poziţia soţiei mele. Nu ştiu pe ce bază a făcut unele afirmaţii privind evenimentele din acea noapte din club", a spus Lucian Iliescu într-o conferinţă de presă, referindu-se la declaraţii făcute de soţia sa, Smărăndiţa Iliescu, în calitate de manager al CSS Giurgiu, unde juca şi Hardy Chauncey.

La începutul conferinţei de presă, primarul declarase că nu ştie dacă au fost mai multe persoane implicate în incidentul soldat cu moartea sportivului.

"Nu pot să ştiu câţi l-au lovit, câţi l-au călcat în picioare. Aştept şi eu să aflu. Ştiu că cel care l-a omorât şi-a recunoscut fapta şi că este cercetat. Nu ştiu dacă au fost şi alţii. Aştept şi eu Poliţia, Parchetul, Justiţia să lămurească acest caz", afirma edilul.

Managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, susţine că baschetbalistul american Hardy Chauncey a primit un pumn în gură şi o sticlă în cap în timp ce se afla în club, apoi a fost lovit în cap cu picioarele de mai mulţi tineri, inclusiv fete "de la care a pornit scandalul".

"După ce a primit un pumn în gură, o sticlă în cap şi a căzut, toţi cei prezenţi acolo, inclusiv şi nişte fete de la care a pornit acest scandal, au făcut roată în jurul victimei şi au dat cu picioarele. Nu avea absolut niciun traumatism pe tot corpul, doar capul i-a fost făcut praf. Spre neşansa lui, nu a plesnit nici pielea, nici osul. I-a plesnit creierul", a declarat Smărăndiţa Iliescu, luni seară, la un post de televiziune.

Ea a precizat că are aceste informaţii de la copii pentru că lucrează "în învăţământ", menţionând însă că "aceşti copii minori nu vor relata faptele pentru că le este teamă".

Baschetbalistul american Hardy Chauncey (23 de ani) de la CSS Giurgiu a murit duminică după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti.

Baschetbalistul american a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noapte, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie în cazul său arată că decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură craniană.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici